Web Analytics Made Easy - Statcounter

سازمان صمت کردستان طرح های درج قیمت تولید بر روی کالا، طرح شفاف سازی در بستر سامانه جامع تجارت، طرح صورت حساب الکترونیک و زنجیره تامین مالی را برای بهبود فضای کسب وکار وارائه خدمات بهتر به واحد‌های تولیدی در استان ارائه کرده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  کُردتودی، سازمان صمت کردستان طرح های درج قیمت تولید بر روی کالا، طرح شفاف سازی در بستر سامانه جامع تجارت، طرح صورت حساب الکترونیک و زنجیره تامین مالی را برای بهبود فضای کسب وکار وارائه خدمات بهتر به واحد‌های تولیدی در استان ارائه کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 در این راستا سرپرست سازمان صمت کردستان اظهار داشت: از این پس قیمت تولید کالا به جای قیمت مصرف کننده بر روی کالا‌ها وتولیدات درج می شود وهدف از این امر جلوگیری از افزایش نرخ کالا‌ها وحذف واسطه ها‌ی تولید است.

بختیارخلیقی افزود: درطرح سامانه جامع تجارت هم از خرده فروش تا عمده فروش باید اطلاعات خود را در بستر سامانه جامع تجارت ثبت کنند تا مشخص شود که کالا به چه نحو وکجا توزیع شده است.

وی با اشاره به طرح صورتحساب الکترونیکی هم افزود: این طرح نیز با هدف افزایش شفافیت معاملات و اثر بخشی منابع بانکی وتامین سرمایه در گردش توسط بانک‌ها صورت می گیرد.

سرپرست سازمان صمت استان گفت: درطرح تامین مالی هم، تسهیلات به صورت هدفمند و در راستای ارائه خدمات به واحد‌های تولیدی اعطا می شود.

۶۴ واحد تولیدی در کردستان مشمول درج قیمت کالا هستند

خلیقی با اشاره به اینکه ۶۴ واحد تولیدی در استان کردستان مشمول درج قیمت کالا هستند اظهارکرد:ابلاغیه کالاهای مشمول قانون درج قیمت کالا صادر شده و اطلاع رسانی لازم انجام شده و در این زمینه سه جلسه آموزشی _ توجیهی برای واحدهای تولیدی برگزار شده است.

وی تاکید کرد: واحدهای تولیدی ملزم به درج قیمت تولیدکننده بر روی کالاهای تولیدی هستند و به گفته وی تا کنون ، ۷۰ درصد این طرح در استان کردستان اجرا شده است.

رئیس سازمان صنعت معدن و تجارت استان کردستان یادآور شد: کالاهای مشمول قیمت‌گذاری با هماهنگی اصناف، اتحادیه‌های صنفی و زنجیره.ای، بازارچه ها و مراکز میوه و تره بار باید نسبت به درج قیمت واحد تولیدی در مراکز عرضه اقدام کنند.

طرح شفافیت کالا در سامانه تجارت اجرایی شده است

سرپرست صنعت، معدن و تجارت استان کردستان طرح رصد پیگیری و پایش کالا تحت عنوان شفافیت کالا را از دیگر طرح های وزارت صنعت و معدن دانست و گفت: این طرح از سال ۹۹ در بستر سامانه جامع تجارت اجرایی شده است.

خلیقی تصریح کرد: در این راستا از تامین کننده، تولیدکننده گرفته تا واردکننده و مصرف کننده نهایی و تمام حلقه‌های زنجیره ( عمده فروش، خرده فروش و مصرف کننده) باید نسبت به ثبت اطلاعات در سامانه جامع تجارت اقدام کنند.

وی افزود: هم اکنون این سامانه در کردستان اجرا شده و کالاهای مشمول در سامانه جامع تجارت ثبت شده است.

وی یادآورشد: در این راستا آموزش‌های لازم به واحدهای صنفی و معدنی استان ارایه شده است.

خلیقی کالاهای پتروشیمی، محصولات بهداشتی _ آرایشی، محصولات غذایی، محصولات خانگی، نهاده های دامی، فرآورده های لبنی، نفتی، لوازم یدکی خودرو، محصولات کشاورزی، تبلت و موبایل را از کالاهای مشمول ثبت در سامانه جامع تجارت عنوان کرد و افزود: میانگین شفافیت و ثبت کالا در این سامانه ۸۰ درصد است.

سرپرست صنعت، معدن و تجارت کردستان صورتحساب الکترونیکی را یکی دیگر از مصوبات ستاد تنظیم بازار کشور عنوان کرد و گفت: اجرای این طرح منجر به اثربخشی منابع بانکی و تسهیل سرمایه در گردش بانک‌ها و تایید اعتبار برای بخش تولید و اعتبارات و شفاف‌سازی در معاملات می‌شود.

 تعداد ۱۲ قلم کالا مشمول صورتحساب الکترونیکی می‌شوند

وی با اشاره به اینکه تفاهم نامه بانک مرکزی و وزارت امور اقتصاد و دارایی و وزارت صنعت، معدن و تجارت در راستای اجرای مصوبه صورتحساب الکترونیکی منعقد شده است افزود: طبق ابلاغیه بانک مرکزی  بانک‌های عامل کشور و  بالتبع در استان کردستان  فعالان اقتصادی تا هشتم بهمن فرصت داشتند نسبت به حذف صورتحساب الکترونیکی اقدام کنند و به جای آن در بستر سامانه جامع تجارت از صورتحساب الکترونیکی استفاده کنند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: صورتحساب الکترونیکی واحد تولیدی کالاهای مشمول استان کردستان درج قیمت کالا معدن و تجارت بر روی کالا قیمت تولید سازمان صمت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۰۲۸۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره برداری از یکصد واحد صنعتی و تولیدی در گلستان تا پایان سال

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز گلستان درویشعلی حسن زاده مدیر کل صمت استان به مناسبت روز کارگر در بازدید از چند واحد تولیدی در علی آباد کتول گفت : ۲۳۰ واحد تولیدی با پیشرفت فیزیکی بالای ۶۰ درصد در استان در دست ساخت قرار دارد که تا پایان سال با حمایت همه جانبه یکصد واحد از این تعداد تکمیل و به بهره‌برداری خواهد رسید.

وی همچنین با اشاره به مطالبات تولید کنندگان در بحث افزایش طرح توسعه واحدهای تولیدی افزود : این امر به طور جدی در دستور کار اداره صمت استان قرار دارد.

مدیر کل صمت استان افزود : سال گذشته ۳۵ واحد غیر فعال در سطح استان گلستان دوباره راه اندازی شد که برای بیش از ۴۸۰ نفر زمینه اشتغال پایدار ایجاد کرده است.

 

 

دیگر خبرها

  • حضور ۱۱۰ شرکت در نمایشگاه بین‌المللی صنعت پخش ایران
  • واردات میوه های گرمسیری زمینه رشد تجارت خارجی را فراهم می کند
  • بهانه‌ طلافروشان برای عدم ثبت معاملات به پایان رسید | مبادلات طلا ساماندهی خواهد شد؟ | پاسخ سازمان مالیاتی به ابهامات صنف طلافروشان
  • تامین ۷۰ درصدی لوله و اتصالات کشاورزی از تولیدکنندگان داخلی
  • خروج واحد تولیدی مکمل غذایی دام و طیور بعد از ۶ سال از ورشکستگی
  • خروج واحد تولیدی مکمل غذایی دام و طیور بعد از ۶ سال از ورشکستگی با حمایت دستگاه قضا
  • خروج از ورشکستگی یک واحد تولیدی مکمل غذایی دام و طیور
  • تجارت خارجی ۴۱۴ میلیون دلاری از گمرکات کردستان
  • بهره برداری از ۱۰۰ واحد صنعتی و تولیدی در گلستان تا پایان سال
  • بهره برداری از یکصد واحد صنعتی و تولیدی در گلستان تا پایان سال