Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-05-05@11:37:38 GMT

سامانه جامع کاریابی راه‌اندازی شد

تاریخ انتشار: ۴ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۹۸۶۲۱۴

سامانه جامع کاریابی راه‌اندازی شد

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، گفت: سامانه جامع کاریابی برای معرفی کارجویان به کارفرمایان و تحقق ایجاد اشتغال یک میلیون و ۸۵۰ هزار نفری راه اندازی شد.
حجت الله عبدالملکی در حاشیه نشست شورای عالی اشتغال در جمع خبرنگاران اظهار کرد: این سامانه به نشانی https://samka.mcls.gov.ir و بر روی سامانه وزارت تعاون از امروز راه اندازی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: در این سامانه کارجویان وارد می‌شوند و اطلاعات تحصیلی و مهارتی خود را بارگزاری می‌کنند و کاریابی‌ها دسترسی به این سامانه دارند تا زمینه اشتغال افراد را فراهم کنند.

عبدالملکی با اشاره به این که بسیاری از کارفرمایان مشکل خود را دسترسی نداشتن به کارجویان مورد نیاز عنوان می‌کردند، گفت: همزمان کارجویان فراوانی بیکار بودند که با این سامانه این مشکلات رفع می‌شود و این سامانه آماده ارتباط بین نیروی کار و کارفرمایان است.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با تاکید بر این که در حال حاضر کارفرمایان به حدود ۵۰۰ هزار نیروی کار نیاز دارند، از کارفرمایان درخواست کرد با تمام استاندارد‌ها نیرو‌های مورد نیاز خود را در سامانه ثبت کنند.

وی افزود: این یک بازار هوشمند بین کارجو و کارفرماست که باعث اتصال این دو مجموعه به یکدیگر می‌شود.

عبدالملکی در ادامه به نقش آموزش‌های فنی و حرفه‌ای اشاره کرد و گفت: تعداد زیادی نیروی کار مهارت لازم مورد نیاز کارفرمایان را ندارد و در این مرحله سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای به کارجویان ارائه مهارت‌ها را پیشنهاد می‌کند.

وی تاکید کرد: این بازار با ارتباط بین کارفرما، کارجو و مهارت‌های فنی و حرفه‌ای شروع می‌شود که امیدواریم باعث اشتغالزایی شود.

عبدالملکی در ادامه گزارشی از وضعیت ۲ نشست اخیر شورای عالی اشتغال ارائه کرد و گفت: حدود ۳۳ مصوبه داشتیم و مصوبه‌ها پیشرفت دارند و به صورت هفتگی رصد می‌شوند، همچنین هشت کارگروه تشکیل شده است و مسئولیت هر کارگروه با معاونان وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی است و دستگاه‌ها نیز در این زمینه فعالیت می‌کنند.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان این که اجرای اطلس الگو‌های اشتغالزایی کشور از جمله مهمترین مباحث نشست امروز بود، افزود: ۱۷۰ الگو در این اطلس تدوین شده است تا با همکاری ۷۱ دستگاه بخش دولتی و بخش خصوصی اجرایی شود و طبق برنامه‌ریزی‌های انجام شده، ایجاد یک میلیون و ۸۵۰ هزار شغل تا پایان سال ۱۴۰۱ محقق خواهد شد.

عبدالملکی با اشاره به راه‌اندازی میدان کارآفرینی در همه شهر‌ها گفت: بر اساس این طرح، در هر شهر فضایی به عنوان میدان کارآفرینی در نظر گرفته می‌شود که می‌تواند محل کسب و کار‌های موقتی و غرفه‌های دستفروشی و همچنین محلی برای تجمع کارفرمایان و کارآفرینان باشد.

وی همچنین با بیان این که ۲۱۵ هزار فرصت شغلی در این دولت ایجاد شده است، گفت: در نهایت در ۶ ماهه امسال ۴۱۵ هزار اشتغال ایجاد شده است و امیدواریم تا پایان سال به ۷۰۰ تا ۸۰۰ هزار فرصت شغلی برسیم.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی بیان کرد: برای منابع این زیست ملی اشتغال ۳۲ هزار میلیارد تومان در بخش هزینه‌ای و ۱۶۰ میلیارد تومان هم تسهیلات مطرح شد تا در سال ۱۴۰۱ تخصیص یابد تا یک میلیون و ۸۵۰ هزار فرصت شغلی از شهریور ماه امسال تا شهریور ماه ۱۴۰۱ ایجاد شود.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: سامانه جامع کاریابی راه اندازی شد سامانه سامانه بارشی سامانه نیما سامانه سجام کار و رفاه اجتماعی راه اندازی وزیر تعاون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۸۶۲۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس اتحادیه در گفت و گو با قدس: طلافروشان با سامانه جامع تجارت مشکل دارند

نادر بذرافشان رئیس اتحادیه طلا و سکه در گفت وگو با خبرنگار قدس، درباره علت اعتراض عده ای از طلا فروشان در هفته ی اخیر گفت: طلا فروشان هیچ گونه مشکلی با سامانه مودیان ندارند و این سامانه برای همه صنوف کشور است و صنف طلا و سکه هم از این قانون تبعیت و به سامانه مودیان پیوسته اند.

وی در ادامه بیان کرد: اکثر طلا فروشان در سامانه مودیان فاکتورهای الکترونیکی خود را ثبت می کنند و به تکالیف مالیاتی خود پایبند هستند. طلا فروشان فاکتورهای الکترونیکی خود را ثبت می کنند و تمام طلا فروشان باید از سامانه مودیان تبعیت کنند.

رئیس اتحادیه طلا و سکه در ادامه خاطرنشان کرد: سامانه مودیان برای تمام مشاغل است و  طلا فروشان نسبت به آن هیچ گونه اعتراضی ندارند.

وی خاطرنشان کرد:  سامانه جامع تجارت سال گذشته با توجه به اینکه مشکلاتی در بحث آموزش و اطلاع رسانی در آن وجود داشت و از دی ماه اجرایی شد و با واکنش صنف طلافروشان مواجه شد.

بذرافشان در ادامه بیان کرد: لزوم ثبت نام در سامانه مودیان و سامانه جامع تجارت باعث تعدد سامانه ها برای طلا فروشان شد و مشکلاتی ایجاد کرد. به همین دلیل مقرر شده بود که ۳ ماه وقت داده شود تا این سامانه ها طبق تبصره ب ماده ۶ فعالان صنفی و اقتصادی باید در یک سامانه اقدامات مبادلاتی خود را انجام دهند.

بذرافشان در ادامه بیان کرد: ولی حدود ۴ ماه گذشت این مدت زمان سپری شد و این دو سامانه علی رغم قول هایی که داده شد، با هم ادغام نشد. جلساتی با سازمان امور مالیاتی و وزارت صمت برگذار شد ولی هنوز این دو سامانه ادغام نشده اند.

وی در ادامه بیان کرد: اعتراض طلا فروشان به سامانه جامع تجارت الکترونیک این بود که مقرر شده اطلاعات سرمایه و موجودی آنها باید در این سامانه ثبت شود. برای رفع این مشکل جلسات متعددی در ۳ ماه پایانی سال داشتیم و نامه نگاری های زیادی هم انجام شد.

بذرافشان گفت: در این جلسات بر لزوم بازنگری و اصلاحات در  سامانه جامع تجارت مطرح شد و قول هایی برای تغییرات در این سامانه داده شد.

رئیس اتحادیه طلا و سکه گفت: از ابتدای سال از طریق وزارت صمت اعلام شد که روسای اتاق های اصناف  استان ها و اتحادیه های ما، اعلام شد که سامانه جامع تجارت از ۷ فروردین ۱۴۰۳ لازم الاجرا است و با توجه به اینکه هیج تغییری در خصوص این تصمیم اعلام نشد طلا فروشان نسبت به این مسئله اعتراض دارند و اجرایی شدن این مسئله واکنش هایی در پی داشته است.

وی ادامه داد: طلا فروشان اعلام کرده اند که چرا باید سرمایه خودشان که چند نسل گشته تا به آنها رسیده است را باید در سامانه جامع تجارت ثبت کنند. مسئولین هم معتقدند که باید تمام این نقل و انتقالات ثبت شود.

وی افزود: آسیب ها و ضعف هایی که در این موضوع هست این است که بخشی از این سرمایه ها برای خود همکاران نیست، طلاهایی وجود دارد که کسانی که فعالیتی ندارند به تولیدی های طلا می دهند تا با آنها تولید انجام دهند. از سوی دیگر تولیدی های ما از نظر شرایط و سرمایه ضعیف هستند.

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • بهانه‎ طلافروشان برای عدم ثبت معاملات به پایان رسید
  • رئیس اتحادیه طلا و سکه در گفت‌وگو با قدس عنوان کرد؛ طلافروشان با سامانه جامع تجارت مشکل دارند نه سامانه مودیان
  • رئیس اتحادیه طلا و سکه در گفت‌وگو با قدس: طلافروشان با سامانه جامع تجارت مشکل دارند
  • رئیس اتحادیه در گفت و گو با قدس: طلافروشان با سامانه جامع تجارت مشکل دارند
  • دلیل اعتراض طلافروشان به پرداخت مالیات/ طلافروشان عامل تورم اند؟
  • راه اندازی نخستین مدرسه فریلنسری ایران
  • جزییات ثبت صورت‌حساب در سامانه مودیان و تجارت اعلام شد
  • مدرسه فریلنسری ایران راه اندازی می‌شود
  • نخستین مدرسه فریلنسری ایران راه‌اندازی می‌شود
  • رونمایی از سامانه جامع بازار کار به زودی